INFORMATII PLATA

Cum pot plati o comanda pe Fosaeco.ro?

Comanda dumneavoastra poate fi achitata momentan prin transfer bancar in unul dintre cele 2 conturi disponibile la ING si Banca Transilvania. Conturile apar in pagina de confirmare comanda si pe email dupa ce plasati comanda.

Comanda mai poate fi achitata si ramburs in momentul in care primiti produsele de la Curier.

Pot plati cu cardul?

Plata cu cardul online prin Netopia Mobilpay

Plata online cu cardul

Este usor, simplu si sigur ca sa platesti comanda cu cardul online.

Dupa ce plata a fost realizata vei primi un mail automat cu confirmarea tranzactiei. Daca a aparut o eroare in procesul de plata atunci vei fi informat ca plata nu s-a efectuat si va trebui ca operatiunea sa fie efectuata din nou.

Platile online sunt realizate prin platforma Netopia Mobilpay. Cardurile cu care se poate plati online sunt cele emise de VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro – daca au cod CVV/CVC).

LNu se percepe comision pentru tranzactiile de plata online. Pentru garantarea sigurantei tranzactiilor, FosaECO foloseste platforma Netopia Mobilpay.

Procesarea datelor de card se face exclusiv prin intermediul Netopia Mobilpay. Fosaeco nu primeste, utilizeaza sau stocheaza datelii referitoare la cardurile folosite pentru plata online.

In situatia in care cardul utilizat pentru a face plata online este asociat unui cont in alta moneda decat Ron, tranzactia se efectueaza in Ron la cusul de schimb al bancii emitente a cardului respectiv.

Dupa finalizarea plasarii comenzii vei fi redirectionat catre pagina Netopia Mobilpay unde vor trebui intoduse datele cardului.

Plata in rate prin TBI Bank

Cumperi acum, platesti mai tarziu, prin tbibank# Alături de am implementat un sistem de plata in rate 100% online, care se poate accesa direct de pe site-ul nostru, fara drumuri la banca si fara card de credit. Pasii sunt simpli: selectezi ca Metoda de plata, varianta ” Cumperi acum, platesti mai tarziu, prin tbibank si finalizezi comanda vei fi redirectionat in pagina TBI – te rugam sa astepti cateva momente pana se realizeaza transferul vei avea posibilitatea sa alegi numarul de rate si valoarea lunara dorite te identifici la distanta pe baza cartii de identitate in original semnezi electronic documentele, printr-un cod primit pe sms. Este nevoie sa detii o sursa de venit inregistrata la ANAF de minim 3 luni dupa aprobare, noi iti livram comanda.

Aveti intrebari suplimentare?

Va rugam sa ne contactati.

Contact